Ο Francisco Costa παρουσίασε την τελευταία του συλλογή σε ένα κοινό που αποτελούνταν από εκλεκτούς καλεσμένους, όπως η ηθοποιός Margot Robbie, αλλά και οι Kendall Jenner, Abbey Lee Kershaw και Adwoa Aboah, οι οποίες και εμφανίζονται στην παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια της Calvin Klein για την Άνοιξη 2016.

FRONT ROW
Το παρών έδωσαν και η Zoe Kravitz, ο Twin Shadow, ο Κορεάτης μουσικός CL, όπως και επιτυχημένοι συντάκτες, στυλίστες, retailers και influencers.
COLLECTION
Αυτή τη σεζόν, η συλλογή εκπροσωπεί μια αισθησιακή εξερεύνηση του αστικού ερωτισμού, αποδομημένων αναλογιών και πολυτελών υφασμάτων. Η αλληλεπίδραση του γυναικείου και του ανδρικού ντυσίματος συνεχίζουν να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο, με κοστούμια που αποτελούνται από καλοραμμένα σακάκια και ελαφρώς φαρδιά παντελόνια.
V
Φορέματα τονίζονται από λαιμόκοψη V και ξηλωμένα στριφώματα. Η έμπνευση προέρχεται από την αστική αλλά και άγρια  φύση.
CHECKS & COATS

Η συλλογή διαθέτει μια απρόσμενη ποικιλία από καρό, ριγέ prints, καθώς και oversized faux fur γιακάδες και γάντια αλλά και digital prints εμπνευσμένα από άγρια ζώα. Φορέματα που σε κάποια σημεία αποκαλύπτουν γυαλιστερές πέτρες και γεώδεις προσθήκες εντυπωσιάζουν, δίνοντας περισσότερη έμφαση στην παράθεση εκλεπτυσμένης πολυτέλειας και αδάμαστης αγριότητας. Η αντίθεση της αρσενικής και της θηλυκής ευαισθησίας επιμένει με τις φόρμες των παπουτσιών της σεζόν να εστιάζουν είτε σε stilettos με λουρί στον αστράγαλο είτε σε υπερυψωμένα oxfords.