Απαστράπτουσα Cate Blanchett με δημιουργία και μακιγιάζ Giorgio Armani

Καρέ-καρέ το μακιγιάζ της Κate Blanchett στα φετινά Οσκαρ!

Η Cate Blanchett, μούσα του Giorgio Armani & πρόσωπο του Sì, του γυναικείου αρώματος του οίκου φόρεσε στην φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ δημιουργία Armani/και το μακιγιάζ της δημιουργήθηκε με προϊόντα μακιγιάζ Giorgio Armani.

Η makeup artist Jeanine Lobell δημιούργησε για τη Cate Blanchett ένα ρομαντικό, αλλά ταυτόχρονα sexy, δαμασκηνί smoky look. Αντιγράψτε το εδώ!




ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ:




Giorgio Armani Cheek Fabric blush Νο #506:Η Jeanine εφάρμοσε μια ροζ λάμψη στα ζυγωματικά της Cate.

ΜΑΤΙΑ:

Giorgio Armani Eye and Brow Maestro Νο #6

Giorgio Armani Eyes to Kill Solo eyeshadow Νο #5 και Νο #15

Giorgio Armani Eye Tint Νο #8 και Νο #10


Η Jeanine τόνισε τα φρύδια της Cate με το Eye and Brow Maestro. Για το δαμασκηνί smoky look, χρησιμοποίησε αρχικά την σκιά Eyes to Kill Solo Νο #15 σε όλο το κινητό βλέφαρο και την πτυχή του ματιού. Με την ίδια τεχνική δημιούργησε σκίαση στη κάτω πλευρά του ματιού, κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων. Στη συνέχεια η Jeanine χρησιμοποίησε τη σκιά Eyes to Kill Solo Νο #5 αντί για liner, δημιουργώντας ένα απαλό, αιθέριο αποτέλεσμα, αντί για μια «σκληρή» γραμμή. Ακριβώς κάτω από τα φρύδια, στο κόκαλο, χρησιμοποίησε την υγρή σκιά Eye Tint Νο #10 για ακόμα πιο εντυπωσιακό look. Τέλος, χρησιμοποίησε την υγρή σκιά Eye Tint Νο #8 στο κέντρο του βλεφάρου και κάτω από το κόκαλο των φρυδιών για να ανοίξει και να φωτίσει το βλέμμα.

ΧΕΙΛΗ:

Giorgio Armani Smooth Silk Lip Pencil Νο#1

Giorgio Armani Rouge d’Armani Νο#103

Η Jeanine χρησιμοποίησε το μολύβι για να απλώσει το χρώμα στα χείλη κι έτσι να μείνει το αποτέλεσμα σταθερό όλο το βράδυ. Στη συνέχεια εφάρμοσε τη ροζ nude απόχρωση του κραγιόν Rouge d’Armani για να ολοκληρώσει το look της Cate για το κόκκινο χαλί.