Η επιδίωξη της τελειότητας στην ομορφιά ειναι ένα είδος τυρρανίας για τις γυναίκες.Επίσης είναι μια θλιβερή διαδικασία.πραγματικά θλιβερή... 

Και εδώ θα κολλήσω και τα ανδρικά "μην βάφεσαι, μου αρέσεις περισσότερο φυσική, μην φοράς lip-gloss-κολλάει όταν πάω να σε φιλήσω, φόρα ένα τζιν και πάμε" κτλ.. τα ξέρετε άλλωστε, όλες τα ακούμε καθημερινά. Δεν είναι τυχαίο όμως, ότι η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς είναι τελικά αυτό που προσελκύει, αυτό που είναι αληθινό και τελικά σέξι σε μία γυναίκα. Οι μικρές ατέλειες που θεωρούμε ενοχλητικές μπορεί να αποβούν τα πιο δυνατά μας σημεία. Ένα κενό στα δόντια, φακίδες στο πρόσωπο.. Δεν είναι τυχαίο που η Jessica Hart και η Madonna καθιερώθηκαν σαν super models & super stars αντίστοιχα με μία όχι και τόσο τέλεια οδοντοστοιχία, η Cindy Crawford με μία ελιά πάνω από τα χείλη αλλά και πολλά άλλα παραδείγματα.

Οι πολλές ετοιμασίες, τα φορτώματα, τα πολλά μπιζού, τα υπερβολικά αρώματα, τα πολύ φουσκωτά χτενίσματα, τα μακριά χρωματιστά νύχια και το βαρύ-παστο make-up καταντούν απλώς να είναι απωθητικά για τον άνδρα!

Γίνονται με τόσο λάθος τρόπο που υπερκαλύπτουν τα πραγματικά μας χαρακτηριστικά και τελικά πετυχαίνουμε το αντίθετο αποτέλεσμα που σιγουρα δεν είναι θελκτικό... Simplicity is the great ability λοιπόν..φιλιά :)


see you στο insta: @elforell