H KIEHL'S SINCE 1851 KAI O DEREK ZOOLANDER ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΗΡΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ!

H γνωστή εταιρεία καλλυντικών και το Παγκοσμίως Αναγνωρισμένο Super Model ενώνουν τις  ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ “ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΟΜΟΡΦΟΣ”δυνάμεις τους για να κάνουν το γήρας να μετανιώσει τη μέρα που γεννήθηκε Φεβρουάριος 2016, Νέα Υόρκη: Η  Kiehls Since 1851, είναι ο επίσημος χορηγός ομορφιάς της ταινίας Zoolander No. 2, συμπράττει με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Derek Zoolander στον ευγενή αγώνα ενάντια στο γήρας. Οι ειδικοί της Kiehls γνωρίζουν ένα-δύο πράγματα για το πώς να μην αφήσεις το πέρασμα του χρόνου να αφήσει το σημάδι του στην επιδερμίδα, γι’ αυτό η συνεργασία μεταξύ της εταιρίας που μετρά 165 χρόνια ζωής και του θρυλικό μοντέλου είναι τόσο επιτυχημένη σα να λέμε “κύλησε η αντιγηραντική κρέμα και βρήκε το βαζάκι της”.
“Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Derek  στη νέα του ταινία Zoolander No. 2,” λέει η Cheryl Vitali, General Manager της Kiehls Worldwide. "Ο Derek με κάθε ευκαιρία εκφράζει το πάθος τους για εξωφρενικά όμορφη επιδερμίδα έτσι ήταν για εμάς αυτονόητο ότι θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε μαζί για να δημιουργήσουμε προγράμματα ομορφιάς για άνδρες και γυναίκες. 
Θέλαμε επίσης να υποστηρίξουμε τη ταινία του και να μοιραστούμε αυτό το εγχείρημα με τους πελάτες μας.”Επιπλέον, οι πελάτες και οι φίλοι της Kiehls θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν το καλύτερο τους ‘Blue Steel’ βλέμμα για να κερδίσουν δώρα αλλά και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό ώστε να κερδίσουν προσκλήσεις για την ιδιωτική προβολή της ταινίας. Η συνεργασία της Kiehls με τον Derek Zoolander αναμένεται να αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι ομορφιάς στον κόσμο που θα συζητιέται ανά τους αιώνες!

FB