SUMMER HAIR - WE CARE 

Στην καρδιά του καλοκαιριού, τα μαλλιά σας ενδέχεται να είναι λίγο παραμελημένα, αφυδατωμένα από τις διακοπές, τον ήλιο, το χλώριο και το αλάτι. Εγώ αυτό που κάνω πάντα εντατικά εκτός από τα leave in sprays & μαλλακτικά προιόντα είναι να χρησιμοποιώ ξηρά λάδια. 

Kατά καιρούς έχω δοκιμάσει διάφορα και επειδή η δική μου τρίχα είναι αρκετά ξηρή αλλά και τα μαλλιά αρκετά πλούσια τα ξηρά λάδια δίνουν πάντα την απαραίτητα λάμψη & στλιπνάδα. 

Αρχικά να έχετε πάντα ένα λάδι μαζί σας στο νεσεσέρ της παραλίας μαζί με μια χτένα και μια κορδέλα. Προσπαθείστε να ξεβγάζετε τα μαλλιά σας με γλυκό νερό μετά από κάθε βουτιά, να απλώνετε λάδι από τη μέση και κυρίως στις άκρες που "διψούν" πιο πολύ. 

Αφού γυρίσετε από την παραλία λουστείτε με ένα μαλακό σαμπουάν, χωρίστε τα μαλλιά σας σε 4 τμήματα και απλώστε μία ενυδατική μάσκα (ανάλογα με τον τύπο σας - βαμμένα, ξηρά κλπ) και αφήστε την ιδανικά να δράσει για 10-15 λεπτά. Μπορείτε να τα "κουκουλώσετε με μία πετσέτα ή μια μάσκα μιας χρήσης, η υγρασία θα κάνει ακόμη περισσότερο δουλειά στα μαλλιά σας. 

Στην συνέχεια ξεβγάλετε με χλιαρό προς κρύο νερό. Επαναλάβετε τη διαδικασία για τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα. Μην ξεχνάτε να ενυδατώνεται τις άκρες με λαδάκι.