Easy ways to get beachy hair without even hitting the sand.!

Δεν χρειάζεται να φτάσετε ως τη παραλία για να αποκτήσετε υπέροχα salty, κυμματιστά μαλλιά..!Με ανεπιτήδευτο styling και εύκολα tips μπορείτε να δείχνετε σαν να έχετε μόλις βγει από το νερό.
Aυτό που λένε συνήθως είναι ότι μπορείτε να γεμίσετε ένα spray μπουκάλι με θαλασσινό νερό και να ψεκάζετε τα μαλλιά σας μετά το μπάνιο. Αυτό το μείγμα σε συνδυασμό με ένα προιόν leave in conditioner ή σιλικόνης θα απλωθεί από τη μέση έως τις άκρες των μαλλιών σας και ύστερα με μία ή δύο φαρδιές πλεξούδες θα μείνει για περίπου 2 ώρες. Το προιόν θα έχει αποροφηθεί και θα έχει στεγνώσει μαζί με τα μαλλιά σας όπου θα έχει δημιουργήσει κυμματιστό, ανέμελο και σέξυ αποτέλεσμα.
Από την άλλη αυτό που κάνω έγω μερικές φορές επειδή από φυσικού μου τα μαλλιά μου είναι μπούκλες, μετά το μπάνιο σε νωπά μαλλιά βάζω λίγο αφρό και με τα δάχτυλα μου ''στρίβω'' τυχαίες τούφες κατά μήκος του κεφαλιού. Αν είναι καλοκαίρι μπορεί να κάνω έναν κότσο και να τα αφήσω να στεγνώσουν με τον αέρα φυσικά, ενώ αν είναι χειμώνας θα χρησιμοποιήσω πιστολάκι με φισούνα στεγνώνοντας τα ελαφρά χωρίς να τα ακουμπάω πολύ.  

3 κορυφαία products για το αποτέλεσμα που θέλουμε:

 Iδανικά για όλους τους τύπους μαλλιών




 #1 Sol de Janeiro Sephora
#2 Moroccon oil
#3 Surf spary από τη Bumble and bumble
xx,
El