Electric and Eclectic.
 
Μπουργουνδί Βελούδο ντύνει τους τοίχους,  τα χαλιά, τις βικτοριανού τύπου πολυθρόνες και τους καναπέδες. Με το πρώτο σου βήμα στο χώτο του εστιατορίου σε πλυμμηρίζει ένα βαθύ άρωμα από τριαντάφυλλα, σχεδόν καθηλωτικό. Το άρωμα σε όλους τους χώρους του Costes είναι χαρακτηριστικό. Μάλιστα πωλείται και στην μικρή μπουτίκ εντός του ξενοδοχείου. Το φως είναι πάντα χαμηλό, με κλασσικά λευκά κεριά καίνε στα τραπέζια, ενώ έξω υπάρχει ο «κήπος». 

Εκεί το σκηνικό τη μέρα γίνεται πιο παριζιάνικο,αφού μπορείς να κάτσεις από το πρωί για καφέ και το μεσημέρι για light lunch με ένα κρασί. Εξάλλου βρίσκεται στην καρδιά του Παρισιού, στη Rue Saint Honore. Φανταστική ακόμη είναι και η μουσική που παίζει αφού τα sets μπορεί να είναι από lounge έως party τις βραδινές ώρες. 
 
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου είναι το ανθοπωλείο του Costes. Εκεί θα βρει κανείς τα πιο αρωματικά, βελούδινα Bacarrat τριαντάφυλλα σε ροζ ή κόκκινο.
 
Τεράστια εντυπωσιακά μπουκέτα στολίζουν την βιτρίνα του. Μπορείτε να κλείσετε το τραπέζι σας έως και 3 μέρες πριν αν πρόκειται για δείπνο το Σαββατοκύριακο ενώ για late μεσημεριανό μπορεί να είσαι τυχερός και χωρίς να κλείσεις μετά τις 3. 
 
Το μενού γαλλικό με ιταλικές αναφορές, θα βρεις πάστα αλλά και ένα υπέροχο πρωτο με ψητή μελιτζάνα και μπούφαλα. Το βούτυρο και τα ψωμάκια είναι το κάτι άλλο στην αρχή..!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζει να κάνεις μια βόλτα εκεί. 
 
Love, elforell
Insta @elforell