Στο λάπτοπ του παίζει Michael Kiwanuka Love and Hate, εκείνος καθισμένος πίσω από το πάγκο του (το φυσικό του χώρο) φτιάχνει τις τελευταίες λεπτομέρειες για ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από ασήμι πριν τα περάσει για φινίρισμα. Στο ενδιάμεσο μπαίνει μια πελάτισσα να πάρει τις επισκευές που είχε αφήσει και επί την ευκαιρία να χαζέψει και κάτι για τον ευατό της. Εκείνος την καλωσορίζει ενώ αφήνει για λίγο τη δουλειά που κάνει με τα χέρια από το κόσμημα για να βρουν μαζί αυτό το ωραίο κομμάτι που θα κάνει δώρο στον εαυτό της... 
Ο ορισμός του πολυπράγμων ανθρώπου και επαγγελματία ο Αλέξανδρος Ράλλης, ανήκει στην γενιά των 30 plus που ακολουθούν το πάθος τους με πολύ μεράκι, κόπο και έμπνευση σε κόντρα των καιρών μας.

Σχεδόν αυτοδίδακτος έμαθε την τέχνη του κοσμήματος σε πολύ μικρή ηλικία περνώντας από όλα τα στάδια παραγωγής του. 
Το φοβερό είναι όπως μου περιγράφει, ότι δεν έχει καλή σχέση με το χαρτί αφού όλα του τα σχέδια τα εφαρμόζει απευθείας στο κερί.



Οι εμπνεύσεις του για δημιουργία προέρχονται από παντού, καθημερινά, από τη φαντασία του, τις σκέψεις του αλλά φυσικά και από τις γυναίκες και τον κόσμο που τον επισκέπτεται στο μαγαζί. Ακούει, αφουγκράζεται, θέλει τα κοσμήματα του να είναι πρακτικά, να εφαρμόζουν όμορφα στο καρπό, στα δάχτυλα.
Οι συλλογές του έχουν κυρίως γεωμετρικά shapes, εγώ θα πω και πολλά ελληνικά στοιχεία αλλά και μία μίνιμαλ γραμμή.




Οι τελευταίες δημιουργίες που μου έδειχνε με τεράστια χαρά γιατί μόλις είχε ολοκληρώσει ήταν τα βραχιόλια μανσέτες σε επίχρυσο και ασήμι. Έντονα και υπέροχα. Τα φαντάστηκα τέλεια με αέρινα λευκά φορέματα, σανδάλια και νησιώτικα πλακόστρωτα, ημέρες του Αυγούστου ή σε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με κόκκινο φόρεμα.
Έχει τεράστια αδυναμία στους κρίκους αφού έχει σχεδιάσει διπλούς, μίνιμαλ λεπτούς αλλά και πιο έντονους δίχρωμους (ασήμι και επίχρυσο πάντρεμα)

Στο κατάστημα του θα βρείτε επίσης, φανταστικά χειροποίητα δώρα και προτάσεις για ευφάνταστα δώρα.
Thank you Alex! :) You are a true talent! 
Βρείτε τον στα Social : 


Χρυσοστόμου Σμύρνης 3
Άγιος Στέφανος 14565
Highlights info row image
210 6217069