Η CALVIN KLEIN FRAGRANCES ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ JAKE GYLLENHAAL ΩΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ETERNITY CALVIN KLEIN

Δημιουργικά σχεδιασμένη σε στενή συνεργασία με τον Gyllenhaal και αποτυπωμένη από το φακό του φημισμένου φωτογράφου Willy Vanderperre, στην νέα καμπάνια του ETERNITY Calvin Klein συμπρωταγωνιστούν επίσης το μοντέλο και συνήγορος Liya Kebede και η τετράχρονη ηθοποιός Leila.



Ο J.Gyllenhaal, η L.Kebede και η Leila θα πρωταγωνιστούν επίσης στην νέα τηλεοπτική καμπάνια του ETERNITY Calvin Klein, που ξεκινάει στο τέλος του μήνα, και θα επικεντρώνεται στις μακρόχρονες ιδέες του ETERNITY Calvin Klein σχετικά με τον έρωτα, την αγάπη, την οικειότητα και τη δέσμευση. Αυτές οι αξίες παραμένουν διαχρονικές μέχρι σήμερα δίνοντας έμφαση στη σύγχρονη ζωή.
Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, κος. Gyllenhaal, κέρδισε το βραβείο BAFTA για το ρόλο του στην ταινία Brokeback Mountain. Στην τελευταία του δουλειά, την ταινία Stronger, ο κος. Gyllenhaal εκτός από πρωταγωνιστής ήταν και παραγωγός, λαμβάνοντας από την πρώτη προβολή διθυραμβικές κριτικές. Βασισμένη στα απομνημονεύματα του ίδιου, η ταινία παρακολουθεί τον επιζόντα της βομβιστικής επίθεσης που έγινε κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου της Βοστόνης, τον Jeff Bauman. Το 2016, πρωταγωνίστησε στην φημισμένη ταινία Nocturnal Animals του Tom Ford, για την οποία κέρδισε υποψηφιότητα στα βραβεία BAFTA.