4 green μέρη στην Αθήνα να φας, να πιεις και να ψωνίσεις βιολογικά!
1η στάση το ETHOS Juices. Cold pressed χυμοί από ολόφρεσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά. Λάτρεψα το roots με παντζάρι - καρότο - πορτοκάλι και τον citrus από δροσερά εσπεριδοειδή!

Ph: by Irini Karagianni
2η στάση Apivita Experience Store. Ένα επιβλητικό Αθηναικό νεοκλασσικό στη Σόλωνος φιλοξενεί εδώ και μία πενταετία το concept κατάστημα της Apivita. Μπορείτε να βρείτε από όλες τις συλλογές με κρέμες και σαπούνια, ειδικά σκευάσματα με super foods, κομμωτήριο, spa με φανταστικές θεραπείες ομορφιάς και ενυδάτωσης αλλά και Juice bar με ολόφρεσκους χυμούς. Σόλωνος 6, Αθήνα
Ακριβώς απέναντι, βρίσκετε το Yoleni's, ένας απόλυτος γαστρονομικός προορισμός με προιόντα από μικρούς παραγωγούς αποκλειστικά Made in Greece! Εκεί θα βρείτε περίεργα ολόφρεσκα τυριά, αλλαντικά, βιολογικά φρούτα και λαχανικά, κρασιά, χειροποίητα ζυμαρικά, μπαχαρικά και artisanal αναψυκτικά. Συχνά η ομάδα του Yolenis οργανώνει σεμινάρια για μικρά παιδιά με ενδιαφέρον δράσεις τα Σαββατοκύριακα. Περισσότερα στο http://www.yolenis.com/el-gr/ όπου μπορείτε να βρείτε και φανταστικές συνταγές καθημερινά! Σόλωνος 9, Αθήνα.
Για καφέ με υπέροχες αρωματικές ποικιλίες από όλο τον κόσμο, καρπούς και σνακς το Coffee Berry είναι o κορυφαίος προορισμός για τους λάτρεις του καφέ. Βουκουρεστίου 11, Αθήνα.