Συμπληρώνοντας φέτος 18 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της ομορφιάς, στο κατάστημα φιλοξενούνται πολυτελείς συλλογές αρωμάτων, κεριών, home fragrances, κοσμημάτων και προϊόντων προσωπικής περιποίησης. Φέτος τα Χριστούγεννα γνωρίστε από κοντά τα ιδιαίτερα brands που διατίθενται σε δημοφιλή πολυκαταστήματα παγκοσμίως, όπως τα Harrods, Le Bon Marché, Saks Fifth Avenue, Bergdorf Goodman και Joyce.



 Παράλληλα, περιηγηθείτε μεταξύ μεθυστικών μυρωδιών του οίκου Dr.Vranjes και των συλλογών του οίκου Molton Brown και ανακαλύψτε τις επιλεκτικές σειρές προϊόντων που θα απογειώσουν τη διακόσμηση στον προσωπικό σας χώρο.  Laduree, Ilum, Rose et Marius, Barbera Paris, Neom, Omorovicza, Oribe, The Laundress και D.L & Co. είναι κάποια από τα brands που θα γνωρίσετε αποκλειστικά στο Heaven on Earth.


To Heaven on Earth είναι ο ιδανικός προορισμός για να ανακαλύψετε ιδιαίτερα δώρα για τους αγαπημένους σας, που θα εντυπωσιάσουν και θα μετατρέψουν καθημερινές συνήθειες σε ξεχωριστές εμπειρίες. Μέσα από ένα εύρος -πραγματικά μοναδικών- αντικειμένων, αρωμάτων και προϊόντων προσωπικής περιποίησης, μεταφέρετε ένα μικρό κομμάτι από τον παράδεισο στην καθημερινότητα των δικών σας ανθρώπων



Διεύθυνση: Aργυροπούλου 2-8 Κηφισιά.
Be Social: @heavenonearthathens