Το Flowerbomb είναι ένα εμβληματικό άρωμα που μεταμορφώνει. 


Χάρη στην αφθονία των λουλουδιών που περικλείει, έχει τη δύναμη να κάνει πιο όμορφο ό,τι αγγίζει. Οι επιβλητικές νότες του ξυπνούν τις αισθήσεις και σας μεταφέρουν στον μαγικό, σουρεαλιστικό κόσμο των Viktor&Rolf. 

Οι Viktor&Rolf, μάγοι των αρωμάτων, θέλησαν να δημιουργήσουν μια πρωτοποριακή οσφρητική εμπειρία και σήμερα παρουσιάζουν ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Flowerbomb: τα Flowerbomb Twist, τα πολύτιμα έλαια που εφαρμόζονται συνδυαστικά.

Στη νέα αυτή εκδοχή που παρουσιάζουν, επανεφευρίσκουν με πρωτοποριακό τρόπο ένα διαχρονικό τελετουργικό – τη συνδυαστική χρήση ελαίων–, σαν μια πολυτελή βάση που έρχεται να συμπληρώσει αρμονικά το Flowerbomb Eau de Parfum.

Αντηχώντας την πανάρχαια, περίτεχνη τελετουργία του συνδυασμού αρωμάτων και ελαίων, η σειρά Flowerbomb Twist μας ταξιδεύει σε ένα ολόκληρο νέο σύμπαν, όπου οι διαφορετικές πτυχές του Flowerbomb Eau de Parfum εντείνονται και χαράζουν τρία ξεχωριστά οσφρητικά μονοπάτια: Layering Oil Τριαντάφυλλου, Layering Oil Γιασεμιού, και Layering Oil Musk.






   Be social:   #viktorandrolf