Κινηθείτε άφοβα το φετινό καλοκαίρι! Μέσα στο νερό, στην άμμο … το καλοκαίρι του 2017 θα απολαύσετε τον ήλιο, ενώ κινήστε ή κάνοντας σπορ.


Η Lancaster πάντα καινοτομούσε για τις γυναίκες που αγαπούν την άσκηση. Το 2009 η εφαρμογή του αντηλιακού έγινε πιο εύκολη μέσα από τα προϊόντα της σειράς Sun Sport, τα πρώτα προϊόντα της μάρκας σε μορφή mist, με διάφανη υφή. Το 2013 η φόρμουλα εμπλουτίστηκε με την τεχνολογία υπεριώδους ακτινοβολίας, προσφέροντας παράλληλα το πλεονέκτημα της δυνατότητας εφαρμογής σε βρεγμένη επιδερμίδα. Το 2017 η σειρά Sun Sport προχωράει ακόμη πιο πολύ με το θέμα της έκθεσης στον ήλιο: τα προϊόντα είναι πια «έξυπνα» και προσαρμόζονται όχι μόνο στο εξωτερικό σας περιβάλλον, αλλά και στο είδος της άσκησης. Όσο περισσότερο κινείστε, τόσο πιο δροσερή αισθάνεστε και κυρίως προστατευμένη! Ποτέ δεν έχετε απολαύσει τόσο ελεύθερα την έκθεση στον ήλιο, όσο με τα προϊόντα της σειράς Sun Sport.
Η νέα γενιά των προϊόντων Sun Sport: αντηλιακά που προσφέρουν περισσότερα!
.+ Περισσότερη προστασία χάρη στην Τεχνολογία Full Light, η οποία στοχεύει σε όλο το φάσμα των ηλιακών ακτινών [UVB+UVA+ΦΥΣΙΚΟ ΦΩΣ+ΥΠΕΡΙΩΔΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ] για 100% προστασία. Πέρα από τα αντηλιακά φίλτρα, η συγκεκριμένη τεχνολογία περιλαμβάνει και ολοκληρωμένη αντιοξειδωτική προστασία.

+ Περισσότερη προστασία, ακόμη κι όταν βρίσκεστε σε κίνηση. Η αθλητική άσκηση τους καλοκαιρινούς μήνες συνεπάγεται ιδρώτα και υγρασία. Σε όποιο είδος άσκησης κι αν επιδίδεστε – είτε βρίσκεστε στο νερό είτε ενώ ιδρώνετε – τα συγκεκριμένα προϊόντα συμπεριφέρονται καλύτερα από τα «παραδοσιακά» αντηλιακά. Πράγματι η δράση τους ενισχύθηκε φέτος με τη νέα καινοτομία 'Protection in Motion'.
+ Περισσότερη δροσιά. Άμεσα και σε όλη τη διάρκεια της άσκησης.
Με την εφαρμογή του προϊόντος απολαμβάνετε μια έκρηξη δροσιάς που μειώνει τη θερμοκρασία στην επιφάνεια της επιδερμίδας κατά ένα μέσο όρο 10°C.
Μια δεύτερη έκρηξη δροσιάς ενεργοποιείται με τη θερμότητα: έξυπνα πολυμερή στοιχεία απελευθερώνουν ένα παράγωγο μέντας και μαζί ένα κύμα διαρκούς αναζωογόνησης. Με μια τρίτη έκρηξη δροσιάς να ενεργοποιείται με τον ιδρώτα.  
.+Περισσότερη απόλαυση με διαφανείς, μη λιπαρές υφές, που δεν κολλάνε και είναι σχεδιασμένες για αβίαστη εφαρμογή. Πρόκειται για προϊόντα σε μορφή mist, χωρίς οινόπνευμα και λιπαρές ουσίες, που απλώνονται και στεγνώνουν εύκολα, χωρίς να κολλάνε ή να αφήνουν λευκά κατάλοιπα. 
.+Περισσότερο πρακτική εφαρμογή με υφές που μπορούν να εφαρμοστούν σε υγρή ή στεγνή επιδερμίδα, χάρη στην τεχνολογία 'Wet Skin application'. Δε χρειάζεται πια να περιμένετε να στεγνώσετε μετά το κολύμπι, προτού να εφαρμόσετε το αντηλιακό προϊόν. Στην πραγματικότητα δεν έχετε πια καμιά δικαιολογία για να μην προστατεύσετε την επιδερμίδα σας από τον ήλιο!*
.+Καλύτερο πιο έντονο μαύρισμα από την ίδια την Lancaster, μια που δεν πρέπει να ξεχνάμε την τεχνολογία ‘Tan Activatorν Complex’, που περιλαμβάνεται σε όλα τα προϊόντα σε μορφή mist για το σώμα. Η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει τελειοποιηθεί στην πάροδο των χρόνων μέσα από τα επιτεύγματα στον τομέα την επιστημονικής έρευνας. Για περισσότερα από 30 χρόνια, το μυθικό σύμπλεγμα 'TAC' ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία σύνθεσης της μελανίνης, χαρίζοντας το ομοιόμορφο, χρυσαφένιο μαύρισμα, χαρακτηριστικό της μάρκας Lancaster.   

-Q & A με τον Dr Olivier Doucet, Vice-President Έρευνας & Ανάπτυξης, Επιστημονικά Εργαστήρια Lancaster

Μπορείτε να μας μιλήσετε για την προέλευση της νέας τεχνολογίας που βρίσκεται στην καρδιά των προϊόντων της σειράς Sun Sport;
Χρησιμοποιήσαμε νέους τύπους από πολυμερή στοιχεία, που μεταβάλλονται ανάλογα με τους εξωτερικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων της θερμοκρασίας, του ιδρώτα και του νερού. Αυτές οι φόρμουλες είναι πραγματικά «έξυπνες», επειδή μπορούν να προσαρμόζονται σε όλες τις συνθήκες. Κάτι τέτοιο τις καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστες σε προϊόντα που προορίζονται για εφαρμογή στη διάρκεια εξωτερικών δραστηριοτήτων. 

Μπορείτε να μας μιλήσετε για την αναζωογονητική τους δράση;
Πρόκειται για μια δράση σε τρία επίπεδα. Με την πρώτη εφαρμογή του σπρέι απελευθερώνονται τα αναζωογονητικά παράγοντα της μέντας, που χαμηλώνουν αυτόματα τη θερμοκρασία στην επιφάνεια της επιδερμίδας κατά ένα μέσο όρο 10°C. Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της άσκησης, ενώ η επιδερμίδα θερμαίνεται, η δομή των πολυμερών στοιχείων αλλάζει και ανασυντάσσονται, απελευθερώνοντας μια δεύτερη ομάδα αναζωογονητικών στοιχείων. Ενώ η δραστηριότητα και η θερμότητα γίνονται πιο έντονες, το σώμα αρχίζει να ιδρώνει. Αυτή τη φορά ο ιδρώτας ενεργοποιεί την απελευθέρωση μικροσφαιριδίων με ενεργά συστατικά, που αναζωογονούν σε τρίτη φάση. Έτσι η επιδερμίδα παραμένει δροσερή σε όλη τη διάρκεια της δραστηριότητας, απολαμβάνοντας μια ευχάριστη αίσθηση άνεσης.   
Πως ενισχύεται η προστασία στη διάρκεια της δραστηριότητας;
Όταν το προϊόν έρχεται σε επαφή με το νερό ή τον ιδρώτα, τα πολυμερή στοιχεία που διαθέτει αλλάζουν τη δομή τους: ρευστοποιούνται και αναδομούνται σε μικροσκοπικό επίπεδο, ώστε να προάγουν ιδανικά την μικρο-ανακούφιση της επιδερμίδας. Αυτές οι δομικές αλλαγές στα πολυμερή στοιχεία επηρεάζουν την προστατευτική μεμβράνη που δημιουργεί το αντηλιακό στην επιφάνεια της επιδερμίδας, τελειοποιώντας τα επίπεδα αντοχής της στο νερό ή τον ιδρώτα και βελτιώνοντας την προστασία της. 
Ένα «παραδοσιακό» αντηλιακό προστατεύει μόνο κατά ένα μέσο όρο 20% έως 30% στη διάρκεια της κολύμβησης. Με τις νέες όμως αυτές τεχνολογίες από τη  Lancaster, τα νέα προϊόντα  Sun Sport body mist  διατηρούν τουλάχιστον 70% από την αρχική προστατευτική τους δράση, πριν από την κολύμβηση. Η αντοχή στο νερό ενισχύεται, ενώ η επιδερμίδα προστατεύεται πιο αποτελεσματικά, όταν έρχεται σε επαφή με το υγρό στοιχείο.  
Είναι δύσκολο να δημιουργήσετε τις υφές των προϊόντων Sun Sport;
Ναι, η ενσωμάτωση όλων αυτών των νέων τεχνολογιών – συμπεριλαμβανομένης και της τεχνολογίας Full Light – σε διαφανείς, χωρίς οινόπνευμα., μη λιπαρές υφές, ανθεκτικές στο νερό και τον ιδρώτα, είναι ένα πραγματικό επιστημονικό επίτευγμα. Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για τη δημιουργία ενός αντηλιακού τζελ για το πρόσωπο, απόλυτα διαφανές, χωρίς οινόπνευμα και με ματ αποτέλεσμα.