NEA ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ ME SPF 30
&
ΝΕΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ ΜΕ SPF 30 & 50+






Γενικά, ποτέ δεν ήμουν ποτέ πάρα πολύ υπέρ του ήλιου και της ηλιοθεραπείας στην υπεροβολή της. Βέβαια πόσο πιο όμορφες νιώθουμε όταν έχουμε αυτή την ηλιοκαμμένη όψη στα cheeks, που δεν χρειάζεται ούτε πολύ βάψιμο ούτε πολλά προιόντα παρά μόνο ενυδατικά και το βράδυ λίγη μάσκαρα! Αυτό το προιόν όμως της Vichy, με βοηθάει στο να σμιλελυω τις ατέλεις του προσώπου μου αλλά και να προστατεύομαι σωστά από τον ήλιο. 
Το γνωρίζατε;
Αύξηση της θερμοκρασίας κατά 1°C μπορεί να προκαλέσει αύξηση της παραγωγής σμήγματος κατά 10%.
Με την έκθεση στις ακτίνες UV, η πυκνότητα της επιδερμίδας αυξάνεται χάρη σε έναν φυσικό αμυντικό μηχανισμό· μέρος του σμήγματος παγιδεύεται και συσσωρεύεται κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Ωστόσο, η επανέκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει εξάρσεις ακμής: αυτό ονομάζεται φαινόμενο υποτροπής.
Η απάντηση της Vichy: Τριπλή αποτελεσματικότητα κατά των ατελειών με SPF 30

Το γνωρίζατε;
Η τριβή της άμμου στην επιδερμίδα μπορεί να απομακρύνει ένα μέρος του αντηλιακού σας. Η επιδερμίδα είναι λιγότερο προστατευμένη. Όταν καλύπτεται με άμμο, η εκ νέου εφαρμογή αντηλιακού, που θα εξασφαλίσει βέλτιστη προστασία, γίνεται δύσκολη υπόθεση. Επιπλέον, η τριβή της άμμου μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς στην επιδερμίδα.
Η απάντηση της  Vichy:  Η προστασία κατά της άμμου με το νέο Γαλάκτωμα κατά της Άμμου με SPF 30 & 50+