Από το 18ο αιώνα έως και σήμερα, η ζωή μας κινείται με ταχύτατους ρυθμούς, προσφέροντας την δυνατότητα για νέες ανακαλύψεις και περαιτέρω πρόοδο, σε επιστημονικό και κοινωνικό επίπεδο. Για παράδειγμα, η πρόοδος στο τομέα της ιατρικής και της διατροφής μάς βοηθά να εξελιχθούμε και να δημιουργήσουμε τα καλύτερα «όπλα» ενάντια στο χρόνο, αυξάνοντας το προσδόκιμο της ζωής μας.
Ωστόσο, παράγοντες όπως η ρύπανση και η τρύπα του όζοντος, έχουν οδηγήσει σε επιπτώσεις ιδιαίτερα αισθητές σε πολλές πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Η εισαγωγή του Internet, των e-mail, της κοινωνικής δικτύωσης, των smartphones, τα οποία αρχικά δημιούργησαν ένα κύμα ευφορίας, έχουν πλέον ως αποτέλεσμα την αύξηση του καθημερινού άγχους.

Τα εργαστήρια της L'Oréal, πρωτοπόρα στην έρευνα της συσχέτισης μεταξύ περιβαλλοντικών παραγόντων και της επιδερμίδας, αποδεικνύουν πως οι παράγοντες αυτοί (ρύπανση, ηλιακή ακτινοβολία κ.α.), σε συνδυασμό με κάποιους ακόμη, όπως το κάπνισμα, η μη ισορροπημένη διατροφή, με προϊόντα υπερβολικά σε λιπαρά, ζάχαρη ή αλάτι και η έλλειψη ύπνου, αποτελούν εμπόδιο στην καλή μας υγεία και μας απομακρύνουν καθημερινά από τον στόχο μας για καλύτερη ζωή. Η επιδερμίδα μας επηρεάζεται άμεσα από όλους αυτούς τους παράγοντες – γνωστούς ως Exposome. Οπότε, ας μην περιμένουμε άλλο: Γρήγορα! Lets Age Slow!


Ο ΝΕΟΣ ΣΤΟΧΟΣ
Ο νέος στόχος δεν είναι να φαινόμαστε νεότερες, αλλά να γερνάμε καλύτερα. Για να προετοιμάσουμε το λαμπρό μέλλον της επιδερμίδας μας, το κλειδί είναι η επιβράδυνση: να επιβραδύνουμε τη σιωπηλή γήρανση,  που προκαλείται από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Τη γήρανση που δε βλέπουμε σήμερα, αλλά η οποία θα γίνει ορατή αύριο. Η εμμονή του χθες με τα άμεσα αποτελέσματα δίνει τη θέση της σε μια νέα στάση ζωής: την επένδυση στο μέλλον μιας υγιούς επιδερμίδας. Και τι θα πρόσφερε μεγαλύτερη χαρά από την επιβράδυνση και την προστασία της επιδερμίδας μας από τους επιθετικούς παράγοντες για ένα ομορφότερο μέλλον;


Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ VICHY
Η Vichy, επηρεασμένη από το Κίνημα της «Επιβράδυνσης», δημιούργησε το Slow Age, την πρώτη φροντίδα ημέρας, που έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει τα σημάδια της γήρανσης κατά τον σχηματισμό τους, συνδυάζοντας 3 δραστικά συστατικά, καθώς και φίλτρα που προστατεύουν έως και στις μακρές UVA.

ΣΥΝΘΕΣΗ: 3 ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ & ΦΙΛΤΡΑ UV

·         Αντιοξειδωτικό εκχύλισμα ρίζας Bacailin: Περιορίζει αποτελεσματικά από τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από την έκθεση στην UV ακτινοβολία, στην ατμοσφαιρική ρύπανση και το οξειδωτικό στρες. Οι αντιοξειδωτικές της ικανότητες είναι ισχυρότερες ακόμη και από μόρια αναφοράς όπως, η βιταμίνη C και η βιταμίνη E.
·         Bifidus, προβιοτικής προέλευσης, που ενισχύει το φράγμα προστασίας της επιδερμίδας, προσφέροντας ξεχωριστά οφέλη. Η επιδερμίδα είναι λιγότερο ευάλωτη στους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες, ενώ η ξηρότητα και η ευαισθησία μειώνονται.
·         Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy με μοναδικά πλούσια και ισορροπημένη περιεκτικότητα σε 15 μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία. Αποκαθιστά την ισορροπία, ενδυναμώνει και ανανεώνει την επιδερμίδα, κάνοντάς την ισχυρότερη και πιο ανθεκτική στους παράγοντες του Exposome.
·         Φίλτρα UV: Ένα σύστημα φίλτρων με SPF 25, για καθημερινή προστασία ευρέος φάσματος από τις UV, συμπεριλαμβανομένων των μακρών UVA. Με καθημερινή χρήση, το Slow Age έχει και διορθωτική δράση και βελτιώνει την εμφάνιση και την ποιότητα της επιδερμίδας.

Επιπλέον, η σύνθεση περιέχει και βιταμίνη CG, βιταμίνη E, με στόχο να προσφέρουν αντιγηραντική δράση στα ορατά συμπτώματα, αλλά και κατά τον σχηματισμό τους. Περιέχει επίσης και LHA το οποίο έχει απολεπιστική δράση αναδεικνύοντας την λάμψη της επιδερμίδας. Ο συνδυασμός όλων αυτών των δραστικών συστατικών και η εξαιρετικά λεπτόρρευστη και απολαυστική υφή του Slow Age, χαρίζουν μία αίσθηση μοναδική κατά την επαφή με την επιδερμίδα!


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
·         Σε 4 εβδομάδες: Η επιδερμίδα φαίνεται πιο λεία, πιο τονωμένη, πιο ελαστική, και με λάμψη υγείας.

·          Σε 8 εβδομάδες: Οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια και οι κηλίδες είναι λιγότερες, οι ορατοί πόροι είναι εμφανώς μικρότεροι και η επιδερμίδα είναι πιο ομοιόμορφη.