Minas

Ο λατρεμένος μας κοσμηματοποιός και εικαστικός ‘’Minas’’ έρχεται να κατακτήσει δυναμικά μία από τις πιο απαιτητικές αγορές στον κόσμο, αυτή του Λονδίνου!

Τα υπέροχα bold χαρακτηριστικά του κοσμήματα και οι μοναδικές του συλλογές  που θυμίζουν έργα μικρογλυπτικής κοσμούν πλέον τις βιτρίνες  ενός πολύ ιδιαίτερου flagship καταστήματος  στην πολυσύχναστη οδό Knightsbridge Green!

Κάθε σχέδιο του Mina φέρει μαζί του και μια μικρή ιστορία αλλά και μία one of a kind ερμηνεία. Το ίδιο συμβαίνει και με το φετινό γούρι που δημιούργησε ο ίδιος το οποίο είναι ένα περίτεχνο φτερό με την ονομασία  «Spread your wings» . Συμβολίζει την απέραντη δημιουργικότητα καλώντας μας να πετάξουμε ψηλά και να ανοίξουμε τα φτερά μας για το νέο έτος! 

Το νέο κατάστημα στο Λονδίνο περιλαμβάνει όλα τα iconic διαχρονικά σχέδια του από τα βραχιόλια μανσέτες, τα ανδρικά μανικετόκουμπα, τα εκπληκτικά ear cuffs που υπέγραψε το 1981 αλλά και τα πανέμορφα κρεμαστά για το λαιμό από ασήμι, χρυσό και oxidized!

Κάντε μία visual βόλτα στο νέο κατάστημα αλλά και στο υπέροχο ανανεωμένο website όπου μπορείτε να θαυμάσετε όλες τις συλλογές από το 1975 μέχρι και σήμερα.

Minas Uk: 11 Knightsbridge Green SW1X 7QL , London, UK


Αποκτήστε το φετινό γούρι στο κατάστημα Εμμανουήλ Μπενάκη , Κηφισιά, τηλ. 2106233577