Ένα από τα πιο παλιά, ιστορικά και κομψά κοσμηματοπωλεία στην καρδιά του κέντρου και πιο συγκεκριμένα στην οδό Βουκουρεστίου προτείνει φανταστικά κρεμαστά ''γούρικα'' pendants για το 2016! Ένα φτερό, ένα fun μανταλάκι και ένας περίτεχνος σχηματισμός του '16 είναι μεταξύ αυτών! 


Λίγα λόγια για τον οίκο: Οίκος Γκιουζένη


Ξεκινώντας τη διαδρομή του στο κόσμημα από το 1955 και συνεχίζοντας μέχρι σήμερα με τη δεύτερη γενιά στο τιμόνι της οικογενειακής επιχείρησης, ο οίκος “Γκιουζένη” δεν είναι ένα ακόμα κατάστημα κοσμημάτων.

Με αξιοζήλευτες γνώσεις στο χώρο της γεμολογίας, του σχεδιασμού και της κατασκευής, ο γνωστός οίκος αναγάγει την ένωση του χρυσού, των διαμαντιών και των υπόλοιπων πολύτιμων λίθων σε πραγματική τέχνη.

Η υψηλή αισθητική, η αναζήτηση κορυφαίων πρώτων υλών, η άριστη τεχνογνωσία και η εμπειρία εξήντα δημιουργικών ετών, έχουν καταφέρει όχι μόνο να καταξιώσουν το γνωστό οίκο της οδού Βουκουρεστίου, αλλά και να τον κρατήσουν στην πρώτη γραμμή των Ελλήνων σχεδιαστών με υπογραφή την ποιότητα και το ήθος που συνεπάγεται μία οικογενειακή επιχείρηση αυτού του επιπέδου.

Σήμερα, το δημιουργικό ταξίδι του οίκου συνεχίζεται με το ίδιο πάθος, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στην ομορφιά της απλότητας, στην αισθητική της ελληνικής φινέτσας  και την κομψότητα του διαχρονικού.


Get Social
Website:http://www.giouzenis.com/el/
Facebook:https://www.facebook.com/GiouzenisJewellery