My dear Santa,

Αυτά τα Χριστούγεννα πρέπει να είναι λαμπερά και να μας ανεβάσουν τη διάθεση όπωσδήποτε.
Βέβαια το budget για ψώνια των προηγούμενων χρόνων λογικά δεν θα είναι το ίδιο, αλλά τι καλύτερο από έξυπνες αγορές για τέλεια festive looks και δώρα στους αγαπημένους σας από υπέροχα ελληνικά brands και up and coming ταλαντούχους Έλληνες σχεδιαστές.
Η δική μου λίστα περιέχει μοντέρνα βραδινά, γιορτινά φορέματα και looks με στυλάτα twists για να κάνετε τη διαφορά στα καλέσματα σας.



Crochelle: Αγαπημένη σχεδιάστρια η Μαρία Τριανταφύλλου παίζει με τις πλέξεις, το βελονάκι και μπλέκει εκπληκτικά τα χρώματα έχοντας αναγάγει το knitwear σε μία απόλυτη statement τάση αλλά και σε ιδανικά total looks δημιουργώντας εμπνευσμένα σετς. Λάτρεψα το cove πλεκτό πανοφώρι με την ελαφρώς γιορτινή ιριδίζουσα πλέξη αλλλά και τα μάξι φορέματα της από τη συλλλογή ''embracing roots''.
http://crochelle.gr/
Emenay:Ένα φρέσκο ελληνικό brand έρχεται να κατακτήσει τις λάτρεις των minimal γραμμών και του relaxed wear που συνδυάζει τα μαλακά υφασμάτα προτείνοντας θυληκά και απροσποίητα ντυσίματα για όλες τις ώρες. 

Ξεχώρισα το crop top που αναδεικνύεται φανταστικά με όλα τα ψηλόμεσα παντελονια σε ανδρική γραμμή αλλά καο το θεικό laser δερμάτινο τζάκετ.Μία πανέξυπνη αγορά που θα χαίρεστε κάθε σεζόν με όλα σας τα  looks. 
http://emenay.com/index.php/lookbook

Angelo di Spirito Rosa: Η όμορφη Μαριάντζελα εξαιρετικό παιδί και ταλέντο είναι υπεύθυνη για το design και την μοναδική διαλογή των πολύτιμων πετρών για τα κοσμήματα Angelo di Spirito Rosa. Mαζί με τον σύντροφο της Βασίλη έχουν δημιουργήσει από κοινού ένα ιδιαίτερο και αξιοθαύματο προφίλ λανσάροντας κοσμήματα με μοναδικές παραλλαγές από το κλασσικό ροζάριο.
Ανακαλύψτε δώρα κάτω από 100ευρό αλλά και το τυχερό γούρι που προτείνουν για φέτος τα Χριστούγεννα. Όλα τα κοσμήματα συνοδεύονται ντελικάτα μέσα σε ένα γιάλινο potion μπουκαλάκι.
http://www.angelodispiritorosa.com/


Μilk & Honey by Emma Pap: Φανταστικά ρούχα από βραδινά μακριά φορέματα για να κλέψετε τις εντυπώσεις έως και κομψά πανωφόρια,παλτό και κοσμήματα είναι μερικά από τα fashion items που θα βρείτε στα Milk & Honey. Τα κομμάτια είναι ένα και ένα με φοβερή άποψη και το προσωπικό γούστο της Έμμας και σε πραγματικά εξαιρετικές τιμές. Εκμεταλευτείτε το 30% για όλο το Δεκέμβρη που προσφέρουν τα καταστήματα και βρείτε το ιδανικό New years eve φόρεμα.