Lindos
Ένα μικρο διαμαντάκι στο νησί της Ρόδου. Ένα νησί μέσα σε νησί. 
Φτάνοντας στη Λίνδο, αφήνεις το αυτοκίνητο καθώς αυτά αποαγορεύονται, υπάρχουν γαιδουράκια,ποδήλατα και μηχανάκια για να κινηθείς. Μια μαγική πλακόστρωτη πλατεία με θέα τον κόλπο της Λίνδου σε υποδέχεται. Αμέσως νιώθεις μια κοσμοπολίτικη αύρα εποχής που σε συνδυασμο με την ελληνικότητα, την παράδοση και το design σε κάνουν να λατρεύεις το νησί από την πρώτη στιγμή.
Κολύμπι, στον Άγιο Πάυλο
Ιδανικά νοικιάζεις θαλάσσιο ποδήλατο ή βαρκάκι και εξευρενάς τα απίστευτα γαλάζια νερά γύρω από τον Αγιο Παύλο. Βλέπεις και την Αρχαία Ακρόπολη της Λίνδου που είναι χτισμένη στα βράχια.


Φαγητό, υπέροχο μικρί, γραφικό ιταλικό εστιάτοριο, απο ιδιοκτήτες φυσικά Ιταλούς αποτελεί το Broccolino. Στα χρωματιστά τραπεζάκια θα φας φρέσκα νιόκι, τραγανή πίτσα και μακαρονάδες.



Διαμονή και φαγητό, Μελένος. Στου Μελένου που βρίσκεται στο πιο αμφιθεατρικό σημείο του νησιού, θα μείνεις σε ένα μπουτίκ ξενοδοχείο που ειλικρινά θα σε μεταφέρει στις 1000 & 1 νύχτες.


Κάθε δωμάτιο αγκαλιάζει την παράδοση, το γούστο και την αισθητική του νησιού. Αξιζει να φας στο βραβευμένο εστιατόριο και στην υπέροχη βεράντα του ή να πιεις το θεικο ένα δροσερό απεριτίφ όπως το Μαστιχα με φράουλα Μοχίτο στο μπαρ.

Τι να αγοράσεις, σανδάλια δερμάτινα και κοσμήματα ειναι must.

Φαγητό. Στου Μαυρίκου το εστιατόριο επίσης θα φας εξαιρετική ελληνική κουζίνα και βραβευμένα πιάτα. Με πάνω απο μισό αιώνα ιστορία ο Μαυρίκος αποτελεί μια εξαιρετική γαστρονομική πρόταση.
Για μετά το κολύμπι τρως απλά και φρέσκα στη καντίνα του Αγιου Παύλου πάνω στη παραλία. Καλαμαράκια, πατάτες τηγανιτές και φρεσκοκομμένη χωριάτικη.
Πρωινό, φανταστικός φούρνος με ζεστά ψωμάκια και καλούδια κάθε πρωί το λεγόμενο και Σουηδικό ενώ για παγωτο και γλυκο θα φας φανταστικές γεύσεις στο GELO BLU.


xxx Elena