CELLULAR Filler
Έχοντας πατήσει τα 30 η καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας μου έχει γίνει ακόμη πιο σχολαστική. Προσέχεις για να έχεις αφού δεν περιμένεις να δεις τις πρώτες ρυτίδες για να ξεκινήσεις τη χρήση serum ή καποιας βραδινής κρέμας. 

Η επιδερμίδα μας δείχνει πολλά για την υγεία αλλά ειδικά το πρόσωπο είναι το πρώτο που μπορεί να μαρτυρήσει την ηλικία μας. Πρόσφατα ανακάλυψα την νέα σειρά της NIVEA Cellular Filler. Σειρά που επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας, αξιοποιώντας την δύναμη που… κρύβεται μέσα της!
Κρέμα ημέρα με Spf 30


Η NIVEA, ως ειδικός στην περιποίηση της επιδερμίδας, γνωρίζει καλά ποιες είναι οι ανάγκες της κι επιδιώκει με κάθε τρόπο να ανταπεξέλθει σε αυτές και να είναι δίπλα μας σε κάθε μας βήμα, σε κάθε μας ηλικία, σε κάθε μας νέα εμπειρία. Με τη νέα σειρά Cellular Filler για Επαναφορά Ελαστικότητας , η NIVEA έρχεται να επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας αξιοποιώντας την δύναμη που έχουν τα ίδια μας τα κύτταρα, χαρίζοντάς μας επιδερμίδα ορατά πιο σφριγηλή και αναζωογονημένη.


Kρέμα νύχτας