Ζεις στην πόλη, έχει καθημερινά 35-37 βαθμούς τρέχεις όλη μέρα, μπαίνεις βγαίνεις από τρένο σε μετρό είναι Ιούλιος/Αύγουστος είσαι δουλειά και η άδεια σου φαίνεται αιώνας μακριά. Σκέψου θετικά, ανασυγκροτήσου, προστάτεψε το δέρμα σου, κράτα το μεταβολισμό σου δυνατό και παρέμεινε όσο μπορείς πιο φρέσκια, όμορφη και δροσερή. Πως να επιβιώσεις;


Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά που είναι η ενυδάτωση δηλαδή το νερό και το φαγητό. Τα δύο λίτρα μπουκάλια νερό είναι η βασική ποσότητα, καλό θα είναι να μην πεφτετε κάτω απο αυτό. Το σώμα ιδρώνει και αφυδατώνετε 3 φορές περισσότερο οπότε «πότισε τό»!
Νερό με φέτες λεμόνι ή φύλλα μέντας θα το κάνουν πιο γευστικό για όσους δεν πίνουν αρκετό. 
Μία βεντάλια θα βοηθήσει ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιείς τα ΜΜΜ και τις περισσότερες φορές δεν έχει air - condition. 
Αναφορικά με το φαγητό, καλό είναι να τρώς light όχι όμως διαιτητικά!
Σαλάτες, πράσινα λαχανικά, κλασσική χωριάτικη σαλάτα ή ντάκο με ντοματίνια, παξιμάδια και φέτα ή cottage, φαγητά όπως γεμιστά, κρύα σαλάτα με φακές, τοστ με αβοκάντο, πέννες με σολωμό, κρύα ζυμαρικά με κοτόπουλο ή τόννο, πατατοσαλάτα με γιαούρτι. Και φυσικά άπειρα φρούτα! 
Από θέμα προιόντων ομορφιάς, χρειαζόμαστε μια προστασία από την ρύπανση, τη ζέστη και όλα αυτά τα αρνητικά. Επιλέγω την σειρά Skin Oxygen της Biotherm που προστατεύει αλλά και ενυδατώνει μέσα στην μέρα. Kαι φυσικά το Serum Aquasource!  
Για το σώμα ανακάλυψα την Skin food της Welleda, πραγματική τροφή για το δέρμα και με ήπια μυρωδιά. Τη συστήνει άλλωστε και η Gwyneth Paltrow!
ph.intothegloss

https://intothegloss.com/2018/02/gwyneth-paltrow-beauty-tips-2018/

So, you will survive?

Elena