Πενήντα χρόνια μιας συναρπαστικής ιστορίας, που εκτυλίχθηκε στην πιο μαγική χερσόνησο της Αττικής, αποτυπώνονται στο λεύκωμα Astir Palace – Legacy, που επιμελήθηκε η Plus More 360° Communication.
Στις σελίδες του ζωντανεύει το χρονικό δημιουργίας των εμβληματικών εγκαταστάσεων του συγκροτήματος τουΑστέρα, στις οποίες φιλοξενήθηκαν αρχηγοί κρατών, πρωθυπουργοί, θρύλοι των επιχειρήσεων, της τέχνης, του εφοπλισμού και του Χόλυγουντ, προσωπικότητες με διεθνή ακτινοβολία, με πιο πρόσφατο τον απερχόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. 
Μέσα από εκτενή έρευνα, αποκαλύψεις, μαρτυρίες και αφηγήσεις αναδεικνύονται, όχι μόνο ο κυρίαρχος ρόλος του Astir Palace στην υπόθεση του ελληνικού τουρισμού και η υπεροχή του στην παγκόσμια τουριστική σκηνή, αλλά και μια ανεπανάληπτη εποχή.
«Πιστεύουμε ότι το λεύκωμα Astir Palace – Legacy τιμά την κληρονομιά του Αστέρα και την εκφράζει με την υψηλή αισθητική που της αρμόζει. Άλλωστε, πρόκειται για την παρακαταθήκη που αφήνει το συγκρότημα στους νέους ιδιοκτήτες του και, βασικά, στις επόμενες γενιές», λέει ο Γιάννης Λαγκώνας, CEO της Plus More 360° και εκδότης του λευκώματος.