Ένα ιταλικό brand με δυνατή παράδοση στην παραγωγή πλεκτών και ενδυμάτων από κασμίρ για γυναίκες και άντρες ανοίγει τις πόρτες του στην ελληνική αγορά αρχές Οκτωβρίου. H μάρκα Falconeri δημιουργεί συλλογές με απόλυτα ποιοτικά κριτήρια, tailored γραμμές σε προσιτές τιμές. Ένας τρίπτυχο που κάνει και τα Made in Italy ρούχα top. Συγκεκριμένα η συλλογή FALCONERI F/W 16-17 περιλαμβάνει τη γυναικεία και αντρική σειρά καθώς και 2 ζεστές, πολυτελείς σειρές, most wanted για κάθε it γκαρνταρόμπα:  Ultra Soft Cashmere και Ultra Light Cashmere.
Δείτε παρακάτω τα looks που ξεχώρισα εγώ!
Relaxed Chic σύνολα που θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, γλιτώνοντας ώρες μπροστά στην ντουλάπα και θα μας λύσουν τα χέρια ως προς το καθημερινό ερώτημα: Tι να φορέσω το πρωί?




 Μαλακά turtlenecks που αγκαλιάζουν το λαιμό - Must κομμάτι για τα jeans και biker τζάκετς!








Lookbook
Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016/2017, η φύση δεν ερμηνεύεται μόνο ως έννοια φυγής και ελευθερίας αλλά ως αισθησιακή ομορφιά, σαγηνευτική και ήρεμη ταυτόχρονα.









Pure Cashmere 
Και μια ματιά από τα backstage της φωτογράφισης!
Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016/2017 η Falconeri συνεχίζει τη στενή σχέση της με τη φύση και χρησιμοποιεί τη συναρπαστική, παρθένα περιοχή των Δολομιτών ως σκηνικό για τη νέα της καμπάνια. Φυσικά, οι φυσικές ίνες παραμένουν οι πρωταγωνιστές. Μία ζεστή και αισθησιακή ατμόσφαιρα με φόντο τα μαγευτικά ιταλικά βουνά συνοψίζει το σαγηνευτικό αλλά διακριτικό χαρακτήρα της συλλογής. Μαλακά σχήματα και απαλές υφές, σε μια χρωματική παλέτα που ποικίλει από το λευκό μέχρι όλες τις αποχρώσεις του γκρι, με τόνους της άμμου και του burgundy: μία συλλογή που συμπυκνώνει τις αντανακλάσεις των χιονισμένων κορυφογραμμών καθώς αγγίζουν σχεδόν τον ουρανό.Τα παρθένα τοπία αποδεικνύονται ακόμα μία φορά ιδανικά για τη ταυτότητα
μόδας του Falconeri.

Stay tuned Cashmere Lovers! 

Το πρώτο κατάστημα θα ανοίξει το πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου στο Golden Hall.