... όταν βλέπεις στίχους από ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη να κοσμούν περήφανα Αθηναική βιτρίνα σίγουρα δεν είναι κάτι που έχεις συνηθίσει..
Αυτή η βιτρίνα βρίσκεται σε ένα από τα ωραιότερα δρομάκια στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.
Η gallery της Elenis Marnieri υποδέχεται το κοινό της, λάτρεις της τέχνης, στυλάτες Αθηναίες, τουρίστες & πραγματικούς συλλέκτες κοσμημάτων μια ανάσα από το Μουσείο της Ακρόπολης στην οδό Λεμπέση.

Μόνο που μπαίνεις και βλέπεις ότι και η gallery είναι και αυτή θεωρητικά μία συνέχεια του Μουσείου με αρχαία που ξεπροβάλλουν από τζάμια στο πάτωμα αρκεί. Γύρω σου συναντάς πληθώρα Ελλήνων σχεδιαστών, νέων, παλιών, γνωστών, ανερχόμενων, δημιουργών που τους έχει μία πολύ ιδιαίτερη one off συλλογή, που μπερδεύονται και αρμονικά δημιουργούν ένα πολυχώρο - ωδή στο κόσμημα. Αγοράζεις από κάτι πολύ απλό έως ένα κόσμημα vintage πραγματικό έργο τέχνης!


Πίσω από αυτό το δημιούργημα όμως βρίσκεται η κυρία Ελένη Μαρνιέρη, που ήταν πάντα πρωτοπόρος, θέλησε να δημιουργήσει ένα μέρος που θα είναι σημείο συνάντησης & δρώμενων τέχνης και κουλτούρας δημιουργών, κοσμηματοποιών, και καταναλωτών ταυτόχρονα. Αναφέρω και την Έρση η οποία είναι το νέο αίμα και περιγράφει με αστείρευτο ενθουσιασμό το σκοπό αυτής της Gallery. 
Και μιας μιλάμε για πρωτοπορία στην Gallery μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε προϊόντα Santa Maria Novella, καθώς είναι premium re-seller των εικονικών αρωμάτων από την Φλωρεντία (έχουμε γράψει άλλωστε!)












Address: Lempesi 5, Athina 117 42