LOUIS VUITTON & UNICEF ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ.
Μία καμπάνια που λανσαρίστηκε αυτό το μήνα από τον πολυτελή γαλλικό οίκο με σκοπό να ενισχύσει το ταμείο της Unicef και κατά συνέπεια να προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια της στα παιδιά όλου του κόσμου που το έχουν ανάγκη. 

Η συνεργασία της Louis Vuitton με την UNICEF θα βοηθήσει να υποστηρίξει τις προσπάθειες του οργανισμού για την προστασία των παιδιών που εκτίθενται σε φυσικές καταστροφές και συγκρούσεις, στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης, διατροφής και εκπαίδευσης. 

"Η UNICEF είναι ένας ισχυρός και αξιόπιστος ηγέτης στην ανθρωπιστική δράση. Μαζί, μπορούμε να κάνουμε μια πραγματική διαφορά για τα παιδιά στις πιο ευάλωτες καταστάσεις,"δήλωσε ο Michael Burke, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Louis Vuitton.


Για την ενίσχυση του σκοπού αυτού η Louis Vuitton σχεδίασε το Silver Lockit, εμπνευσμένο από το unpickable κλειδαριάς που εφευρέθηκε από τον Georges Vuitton το 1890. Το ασημένιο μενταγιόν είναι διαθέσιμο σε δύο μοντέλα κρεμαστό και βραχιόλι. Για κάθε πώληση, Louis Vuitton θα δωρίσει $ 200 για τη UNICEF.


Διαδώστε και στηρίξτε την καμπάνια στα social σας με το hashtag #MAKEAPROMISE