Ένα stylish chat με τους δημιουργούς του αμιγώς ελληνικού και absolutely chic brand "Sun of a beach". Ξεχωριστά καλοκαιρινά αξεσουάρ, τσάντες και πετσέτες θαλάσσης είναι τα κύρια προιόντα του brand με τις τελευταίες να βρίσκονται στο επίκεντρο του δημιουργικού ενδιαφέροντος του Sun of a Beach!


-Εμπνεύσεις για δημιουργία;

Μόδα, τέχνες, πολιτιστικά δρώμενα και κυρίως ο φυσικός πλούτος που μας περιβάλει και οι αναμνήσεις από τα μοναδικά καλοκαίρια που μας προσφέρει...

-Κάνατε τις πετσέτες θαλάσσης ένα must have αξεσουάρ, που θες να αγοράζεις κάθε καλοκαίρι... πως το καταφέρατε;

Ο κόσμος μας αγάπησε γιατί δημιουργήσαμε ένα καινούριο και φρέσκο προϊόν και το συνοδεύσαμε με τη θετική ενέργεια, τα συναισθήματα, τη θύμηση και τη προσδοκία του μεσογειακού καλοκαιριού. Κάθε χρόνο "στολίζουμε" το πιο σημαντικό αξεσουάρ παραλίας με στυλ, άποψη και χρώματα και διασφαλίζουμε τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες και υφάσματα! Αισθητική, συναίσθημα και ποιότητα - νομίζω αυτό αγαπούν στο Sun of a Beach οι πελάτες μας. 

-Η Ελλάδα είναι κατεξοχήν χώρα με μεγάλο και ζεστό καλοκαίρι άρα και στην νοοτροπία μας οι Έλληνες να λατρεύουμε ότι έχει σχέση με το beach culture και το στυλ της παραλίας! Πόσο η Ελλάδα σας βοήθησε και σας ενέπνευσε στην ανάπτυξη του brand σας;

Ήταν και είναι, σαφέστατα, η πηγή της έμπνευσής μας!

-Εκτός από τις πετσέτες πρόσφατα λανσάρατε Sun waterproof notebooks, custom prints που απεικονίζουν θάλασσια είδη υπό εξαφάνιση κτλπ. Με ποιο τροπο η Sun of a Beach βοηθάει και υποστηρίζει τα συγκεκριμένα causes. Στόχος μας είναι να μπορούμε κάθε χρόνο να προσφέρουμε κάτι καινούριο αλλά και να έχουμε κάποιου είδους κοινωνικό impact. Γι αυτό το λόγο δημιουργούμε τις limited edition πετσέτες. Για το επόμενο καλοκαίρι έχουμε ετοιμάσει μία σειρά που στοχεύει να κάνει raise το awareness για τα θαλάσσια είδη που απειλούνται από εξαφάνιση στη Μεσόγειο. 10% από τις πωλήσεις μας για αυτές τις πετσέτες θα πάνε στην WWF. Το αδιάβροχο τετράδιο είναι επίσης ένα καινούριο μας εγχείρημα, δεν στηρίζει κάποια πρωτοβουλία αλλά είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειάς μας να δημιουργούμε, με ενθουσιασμό, ευφάνταστα προϊόντα.

Aξίζει να σημειωθεί ότι οι συλλογές Sun of a Beach πωλούνται και σε περισσότερα από 25 σημεία σε όλον τον κόσμο σε καταστήματα όπως Le Bon Marche, Fenwick Bond Street, Shopbop.com και  Takashimaya! 

Social: https://www.facebook.com/sunofabeachtowels insta: @sunofabeachtowels w: http://sunofabeach.com/