Audrey Savransky talks for the first time to Greeks


ΕDITOR'S NOTE

ΗELLO... HELLO...
H ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ MOY  ΜΕ ΤΗΝ AUDREY, EINAI KAI Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ, ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

SHOP THE LOOK:RAiN COATS

COAT IT:SINGING IN THE RAIN WEEKEND


INSPIRATION

www.imdb.com/title/tt0045152/
Rating: 8.4/10 - 117,219 votes
Singin' in the Rain -- Gene Kelly stars as a Hollywood star of the. Photos. Still of Gene Kelly and Debbie Reynolds in Singin' in the Rain (1952)

#THE RAINY
Ιδανική για βροχερές φθινοπωρινές μέρες, πρακτικά το αδιάβροχο υλικό τους προστατεύει από τη βροχή και στυλιστικά το ριχτό τους στυλ πέφτει χαλαρά πάνω από ένα πλεκτό ή μαλακό κασμιρένιο φόρεμα με μποτάκια και χωρίς καλσόν ή μπορεί να συνδυαστεί με cropped-chopped τζιν ή ολίγον γυρισμένο άτσαλα, πουκάμισο, slippers flats ή ακόμα καλύτερα με ένα ζευγάρι pointy κλασσικές γόβες.Αναζητήστε τη σε καμηλό μπεζ, λαδί ή σκούρο ναυτικό μπλε. Χρώματα κλασσικά που θα κάνουν την αγορά σας να αντέξει στο χρόνο.

Friday:What's in my bag?

Cartier


Update your beauty experience at Bibi&Bambi..!

Baume&Mercier x elforelegantlife

Friday Golden era:Wearing my Baume & Merier watch.
Photographed by PanagiotisPh

ODLR:YOU WILL BE MISSED


Αγαπητέ master Oscar de la Renta,
Ένα μεγαλο αντίο μαζί με ένα τεράστιο ευχαριστώ στον βασιλιά της υψηλής ραπτικής, master του κομψού άριστοκρατικού design ενός εκπληκτικά ταλαντούχου ανθρώπου και πολύτιμου μέλους της βαριάς βιομηχανίας της μόδας.. κυρίου Oscar de la Renta. Άφησε πίσω του επικές δημιουργίες σε φορέματα sur mesure-φουσκωτά αλά Maria Antoinette, ταφταδένια μίνι, ριχτά μεταξωτά, μάξι να ακουμπούν νωχελικά τα πατώματα με το πέρασμα τους-αλλά και φανταστικές νυφικές οπτασίες. Αυτά για τώρα..έρχεται μεγάλο αφιέρωμα στο blog με αποκλειστική συνεργασία με
το ελληνικό flagship store του οίκου. Stay tuned..!
El

Bath time:Bibi and Bambi:beauty essentials



Goodnight babies..!