Η οδός Χάρητος πλέον είναι συνδεδεμένη με το κατάστημα της καθώς βρίσκεται στο νούμερο 34 και για παραπάνω από 20 χρόνια..


Ένα jewelry spot που φιλοξενεί τις ωραιότερες και πιο φίνες συλλογές από ανερχόμενους αλλά και γνωστούς Έλληνες δημιουργούς. 


"Blots" rings by Daphne P.
Η Δάφνη Π. έχει κληρονομήσει και με το παραπάνω το χάρισμα της μαμάς της αφού μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον με απίστευτη αισθητική και αγάπη για το κόσμημα. 

Το μαγαζί αυτό είναι ξεχωριστό γιατί έχει προσωπικότητα, μεράκι και είναι πάνω από όλα easy going. Έχει τον αέρα του Κολωνακίου, την κομψότητα ενός καλού κοσμηματοπωλείου ταυτόχρονα είναι προσιτό αλλά και φυσικά ένα μέρος οικείο.

Για κάποιο λόγο και από την πρώτη στιγμή που βρίσκεσαι στο μαγαζί νομίζεις ότι είσαι με τις φίλες σου. Δοκιμάζεις ξαναδοκιμάζεις, ασχολείσαι με το υπέροχο σκυλάκι την Άλεξ που είναι ένα από τα πιο stylish κορίτσια του μαγαζιού, μιλάς με την Δάφνη, σου δείχνει τα υπέροχα κοσμήματα που έχει σχεδιάσει και γενικά μπορείς κάτσεις άπειρα χωρίς να το καταλάβεις.
Είναι εντυπωσιακό πόσο αγαπάνε τα κοσμήματα και στηρίζουν τους Έλληνες δημιουργούς. (Danai Gianelli, Christina Darras, Xenia Nefelly Vlaxou, Eleni Ioannidi, Dahne P)
Christina Darras
Όσον αφορά τη Δάφνη στο χώρο είναι γνωστή ως Daphne P. Θα χαρακτήριζα τις συλλογές αστείρευτα διασκεδαστικές. Είναι πολύχρωμες (βλέπε Blot Collection - A d o r a b l e!!) παιχνιδιάρικες ( tutti frutti - σχοινένια βραχιόλια που δένουν περίτεχνα φρουτάκια) και τόσες άλλες!






Meet the team, κάνε βόλτα, εμπνεύσου, δοκίμασε κοσμήματα, πάρε δώρα: 

Address: Charitos 34, Athina 106 75