Fashion News: Andydote Fashion Fair - H 1 Εμπορική Έκθεση!

Το Andydote Fashion Fair είναι μια εμπορική έκθεση, διάρκειας τεσσάρων ημερών, που έχει στόχο να αποτελέσει έναν θεσμό για την ανάδειξη των Ελλήνων δημιουργών στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.
Σχεδιαστές και brands ενώνονται και συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο με ένα κοινό σκοπό: να συστηθούν σε εμπόρους και κοινό. Στα πλαίσια της έκθεσης, οι έμποροι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν για τρείς μέρες και σε ένα χώρο επιλεγμένους Έλληνες σχεδιαστές και brands με υψηλής αισθητικής αξίας προϊόντα. Οι σχεδιαστές καθώς και τα brands θα λάβουν μέρος σε μια exclusive έκθεση με αισθητική και χαρακτήρα. Βασικό και κοινό χαρακτηριστικό όλων των εκθετών, είναι η επιστροφή στις ελληνικές πρώτες ύλες, η χειροποίητη κατασκευή και οι αυθεντικές ιδέες.
Μία έκθεση μόδας απευθυνόταν μέχρι σήμερα αποκλειστικά σε εμπόρους. Το Andydote Fashion Fair καινοτομεί και ανοίγει τις πόρτες του σε όλους όσους ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν: Το Andydote Fashion Fair θα αποτελέσει την 1η Εμπορική Έκθεση που θα είναι ανοιχτή για μια μέρα μόνο (Κυριακή 22/01) και για το κοινό, με σκοπό να συστηθούν οι δημιουργοί και τα προϊόντα τους στο ευρύτερο κοινό, αλλά και να πραγματοποιήσουν –εφόσον το επιθυμούν- λιανικές πωλήσεις.
Τις τρεις πρώτες μέρες της έκθεσης (19-21/01/17) η είσοδος επιτρέπεται σε εμπορικούς επισκέπτες, οι οποίοι κατά την είσοδό τους στην έκθεση είναι απαραίτητο να προσκομίσουν την εμπορική τους κάρτα (επωνυμία εταιρείας-ΑΦΜ). Την τελευταία μέρα της έκθεσης (22/01/2017) η είσοδος επιτρέπεται και στο κοινό.
Η Έκθεση πραγματοποιείται με την διοργανωτική υποστήριξη  του πρακτορείου Fashion Assured.
Εκθέτες 180 Degrees, 3rd Floor, Bitter Coco, Ckontova, Dante, Ε-Τ Collection by Elsa Toli, Etoile Coral, Eugene Wood Sunglasses, Fishbone Design, Individual Art Leather, Iosifinastars, Zoya, Kaliston Art, Kiwi, Lena Lada, Love That bags, Loukia Kyriakou, Mallory The Label, Nassos Ntotsikas, Naughty By Nature, Dimitrios Ordoulidis, Petalooda, Sandalaki, Sissy Christidou, The KNLs, The Motley Goat, Tiramisu Eyewear, Xdx Bijoux, Your Someday (η λίστα ανανεώνεται διαρκώς)

Εκθεσιακός χώρος
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον πολιτιστικό χώρο ΑΘΗΝΑΪΣ στις αίθουσες SILK ROOM και Μουσείο. (Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα, Τ.Κ 10447 Τηλ:2103480000 www.athinais.com.gr)
Κατάλογος Έκθεσης 

Ο κατάλογος της έκθεσης διατίθεται δωρεάν στους εμπορικούς επισκέπτες από την γραμματεία κατά την είσοδό τους στην έκθεση και παράλληλα θα διατίθεται σε μορφή pdf στο site της έκθεσης www.andydote.eu.

Ωράριο Λειτουργίας έκθεσης

Πέμπτη 19/01 έως Σάββατο 21/01 11:00 – 20:00
Κυριακή 22/01 11:00-17:00

Χορηγοί
Πηγές Κωστηλάτας

 Χορηγοί Επικοινωνίας
Fashion Daily, Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδησέων, Savoir Ville

Πληροφορίες
www.andydote.eu
info@andydote.eu

Get Social 
FB: andydotefashionfair
Instagram: Andydote Fashionfair



A tour at Louis Vuitton boutique, Athens

For your eyes only! 
Want them all! 


 New LV fragrances bar


 Playful LBD

 A love at first time white vest
 Luxury leather goods

 Red beauties
 Festive Windows
Lots of love,

Elena 

Magical trip lensed by Wes Anderson for H&M

Η H&M με μεγάλη χαρά παρουσιάζει τη Χριστουγεννιάτικη καμπάνια “Come Together” σε σκηνοθεσία του Wes Anderson με πρωταγωνιστή τον Adrien Brody. Η ιστορία παρουσιάζει ένα μαγικό ταξίδι με τρένο μέσα από χειμωνιάτικα τοπία την παραμονή των Χριστουγέννων, με τον Brody στο ρόλο του οδηγού.



















Enjoy! 

Chanel Beauty: Less is More


"Less is More" για την Gisele Bündchen​ αφού στο παραπάνω video της για την CHANEL​ Beauty παραδέχεται ότι της αρέσει να βάφεται όσο πιο φυσικά και λίγο γίνεται.

Festive Beauty: Red Ginger Intense by Roger & Gallet

Η σειρά Red Ginger αποτελεί μια έκρηξη δροσιάς και ενέργειας, σημαίνοντας ένα μαγικό οσφρητικό ταξίδι στον κόσμο της Roger & Gallet… Πηγή έμπνευσης; Η Ζανζιβάρη! Ένας τόπος με απίστευτα ηλιοβασιλέματα, όπου η θάλασσα συναντά τον ορίζοντα ως το μόνο σύνορο. Εκεί βασιλεύει η αγαλλίαση και δεν υπάρχει τρόπος απόδρασης. Εκεί, τα αρώματα είναι αναπόφευκτα μοναδικά και εγκλωβισμένα.
Το ταξίδι στον κόσμο του Red Ginger συνεχίζεται με μια νέα μοναδική αισθητηριακή αρωματική εμπειρία, το νέο άρωμα Red Ginger Intenseμε εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια που έχουν αποσταχθεί από αγνά φυτικά συστατικά! Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και το ίδιο ξεχωριστό επιθυμεί να είναι και το άρωμά της, με μοναδικά συστατικά, που προσδίδουν μια ιδιαίτερη ταυτότητα και μένουν χαραγμένα στη μνήμη της. Ο οίκος αρωματοποιίας Roger&Gallet, ήδη από το 19ο αιώνα και μέχρι και σήμερα, χρησιμοποιεί σπάνιες πρώτες ύλες και δημιουργεί πολύτιμα και εκλεκτά αρώματα, που σκορπούν στιγμές ευτυχίας και κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν μοναδικές!
Το Red Ginger Intense είναι ένα απολαυστικό άρωμα, ύμνος στην Παριζιάνικη θηλυκότητα. Πικάντικο, φρουτώδες και γλυκό, αποτελεί ένα ντελικάτο χορό από πολύτιμες πρώτες ύλες και αρώματα, αποτέλεσμα των καλύτερων και πιο σύγχρονων τεχνικών απόσταξης, που θα σαγηνεύσει ακόμη και τις πιο απαιτητικές.

Στα συστατικά του συγκαταλέγονται το άνθος από ginger, ξυλώδεις νότες με ίριδα και κρεμώδεις πτυχές από κέδρο, πατσουλί και tolu. Εμπλουτισμένο με αρωματικά μπαχαρικά και ροζ πιπέρι, αποκτά μια πικάντικη αισθησιακή διάσταση, που το καθιστά ένα πραγματικό αριστούργημα, που ενεργοποιεί τις αισθήσεις και θα συντροφεύσει τις γυναίκες στις πιο όμορφες στιγμές τους.

Ιριδισμοί.

Χειροποίητα κοσμήματα απευθείας από τη Βραζιλία και περίτεχνα μοναδικά αξεσουάρ θα βρείτε στο μικρό κατάστημα "Ιριδισμοί" στο Κολωνάκι. 


Στην αρχή της Πατριάρχου και Μαρασλή υπάρχουν άπειρα  χρωματιστά κοσμήματα αλλά και τα τυχερά ευχετήρια βραχιολάκια από την Βραζιλία. 
Διαλέγεις ότι χρώμα θες, το δένεις 3 φορές στο καρπό σου κάνοντας μία ευχή. (κάθε κόμπος επισφραγίζει και μία ευχή. Ανάλογα το πότε θα σου κοπέ το κορδελάκι τότε θα σου έχουν πραγματοποιηθεί και οι ευχές.

Πατριάρχου Ιωακείμ 63, Κολωνάκι

Only for Grown up Girls! #MiniMoetMoment #MoetMoment

Σε όλες μας αρέσουν να χαρίζουμε στον ευατό μας γλυκιές, πολυτελής και διασκεδαστικές στιγμές. Stay tuned for more και ανακαλύψτε περισσότερα μαζί μου και τα Mini Moet. 

Travel Outfit

Travel Outfit
Είτε διαρκούν 1-2 ώρες είτε 10 και είτε γίνονται με αεροπλάνο ή με άλλα μέσα το σίγουρο είναι ότι πρέπει να αισθανόμαστε άνετα όταν ταξιδεύουμε. Άρα, τα σύνολα που θα επιλέγουμε θα πρέπει να γίνονται με γνώμονα την άνεση και την ευκολία.Μαλακά υφάσματα, βαμβακερά t-shirts, πλεκτά ή κασμιρένια πουλοβεράκια, τζινς, sneakers και ένα ζεστό πανωφόρι αποτελεούν κομμάτια κλειδιά για ντυσίματα on the go!
Mέχρι και οι πιο καλοντυμένες γυναίκες (βλ.Gisele) ακολουθούν βασικούς κανόνες του airport chic! (αποφεύγουν ψηλοτάκουνα, συνθετικές και μάλλινες υφές στα ρούχα) Ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή φλατ δερμάτινα μποτάκια αποτελούν επίσης καλές επιλογές στο θέμα της επιλογής του παπουτσιού.

Αναφορικά με την παλέτα προτείνω να είναι ζεστά - γήινα χρώματα, μαύρα ή γκρι. Αποφύγετε λευκά ή ανοιχτά χρώματα καθώς υπάρχει κίνδυνος να λερωθούν (με φαγητά ή από βαλίτσες) και να δείχνουν χάλια μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας!