ELENA VOTSI


Δημιουργικότητα και ισορροπία, αστείρευτο ταλέντο και μία ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης αποτελούν μερικά από τα χαρακτηριστικά της Ελληνίδας σχεδιάστριας κοσμημάτων Έλενας Βότση! Γνωρίζοντας την μέσα από τις συλλογές της δεν κατέκτησε μόνο τη δική μου τη καρδιά αλλά πρόσφατα και μία θέση στις βιτρίνες κολοσσιαίων αγορών του εξωτερικού όπως Net-A-Porter και Le Bon Marche. Η ίδια σε μία αποκλειστική συνέντευξη με την Athens Voice μας ξεναγεί στον υπέροχο πολύτιμο και πολύχρωμο κόσμο της..!


My Travel Memo

Koufonisia Island, Cyclades

After the Beach Cocktail: Negroni

Ιconic, κλασσικό και δροσιστικό aperitif.

To Νegroni συνοδεύει υπέροχα τα αυγουστιάτικα ηλιοβασιλέματα σας ενώ βρίσκεστε ακόμη ξεχασμένοι στη ξαπλώστρα είτε relax-άρετε στο ξενοδοχείο πριν το dinner.

Τasting Notes: Βitter Sweet

Δημιουργήστε το και σπίτι σε 3 απλά βήματα.

Σε ένα χαμηλό ποτήρι βάλτε πάγο, 1 μέρος Gin, 1 μέρος Vermouth και 1 μέρος Campari.

Σερβίρετε γαρνίροντας με μία φέτα φρέσκο πορτοκάλι ή αρωματίστε με μία φλούδα από λεμόνι.

Gold Joaillerie!


Η επιλογή ενός statement χρυσού ζευγαριού από vintage σκουλαρίκια υο καλοκαίρι είναι πάντα safe & chic επιλογή. Φτιάξτε το ιδανικό beach style συνδυάζοντας ένα ιδιαίτερο κόσμημα σε bold χρυσό ή σε αρχαιοελληνικό κόψιμο με ένα λευκό μαγιό, δερμάτινα σανδάλια και breezy φυσικό ηλιοκαμμένο μουτράκι. 

Island Shopping: Osklen boutique, Mykonos


Μητροπόλεως 9, Χώρα, Μύκονος 

LITO

Greek mati.  
Έτσι για να μην μας πιάνει το μάτι. 

Greek Gratitude: Alexandra Koumba fine jewelry designer

Βρήκα μέρος της greek inspired συλλογής της στον Πατσέα. 

Hydration: Huile Divine oil by Caudalie

Ο σύμμαχος μου στις διακοπές και ο τέλειος συνεργός για multiplex περιποίηση σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά υπήρξε το αρωματικό Huile Divine oil της Caudalie. Με εκχυλίσματα από ευεργετικό και βιταμινούχο κόκκινο σταφύλλι, πολύτιμα φυτικά έλαια προσφέρει προστασία από τον ήλιο και μία χρυση λάμψη στο δέρμα αφήνοντας ένα δροσερό άρωμα! Βρείτε το στα φαρμακεία!

BOIS D'ARGENT

ISLAND BEAUTY

Οι ζεστές μέρες του Αυγούστου στο νησί της Μυκόνου περνάνε καπως έτσι! Με πολύ φυσικό έως και ανύπαρκτο μακιγιάζ το μόνο που χρειάζεστε είναι βαθειά ενυδάτωση και ανάλαφρη εμφάνιση. Δανείστηκα αρκετές φορές το άρωμα του που δεν είναι άλλο από τη θεική Bois D"Argent της τριλογίας του Dior! 

Outer space!

Blue Lagoons

Ear cuffs, Blue Saphires, Kessaris Store, Athens

Visual Obsessions: BVLGARI

Αthens, Voukourestiou Street. 

Travel Diary:A weekend away

A neoclassical balcony, up from Pantheon 1900 Restaurany -Vinoteca, Chakis, Greece

Loves!

Σκουλαρίκια ''Kion'', Mcs Jewelry! Shop here: http://www.jamjar.gr/product/7775/kion

Travel Style: Tzia Island, Greece


Μιας και γυρίσαμε for real από τις μεγάλες διακοπές, τα σκ που μένουν και σχεδόν όλα του Σεπτεμβρίου προσφέρονται για κοντινές αποδράσεις και long weekends! Η Τζια είναι ένας ιδανικός προορισμός καθώς είναι μία ανάσα από την Αττική αλλά και ένα πανέμορφο νησάκι. Παραλίες με άγρια φυσική ομορφιά όπως οι "Φούρνοι", τα "Ξύλα" και η "Συκαμιά" σας εγγυώνται το απόλυτο ζεν και μία μοναδική ανεπιτήδευτη χαλάρωση! Έχοντας βρεθεί αρκετές φορές στο νησί το έχω σχεδόν αγαπήσει και δεν υπάρχει καλοκαίρι τα τελευταία 4 χρόνια που να μην το επισκεφθώ. Το sac - voyage του 2μέρου σας κατά τη γνώμη μου πρέπει να περιλαμβάνει. ·3-4μαγιό·ένα ίσιο ανάλαφρο μπλε τζιν·μπαλαρινάκια ή φλατ για τα πλοία·διάφορα παρεό·ένα airy μάξι·εσπαντρίγιες ή φλατ δερμάτινα σανδάλια·τζιν σορτς, λευκό t-shirt·1-2 καλοκαιρινά πλεκτά! 
Bon Voyage! 

Dear Pennie!

Pennie shops! Εγώ πάντως κυκλοφορώ σπίτι με παρεό - ανάλαφρα και ωραία. Προτείνω να το κάνετε και εσείς, Γουστάρω τα Pennie shops γιατί είναι ελληνικά, με άψογη ποιότητα που κάνεις πάντοτε τόσο value for money αγορές.


Άρα για αφράτες πετσέτες παραλίες, παρεό και οτιδήποτε θέλετε να αγοράσετε για το εξοχικό σας, το χωριό σας, το camping ή τις καλοκαιρινές διακοπές ξεχνάτε όπου πηγαίνατε πριν, τώρα μόνο Pennie. Mε τιμές που ξεκινάνε από 3 euro θα πάτε αλλού? Έχει και εκπτώσεις - δείτε εδώ! http://pennie.gr/

Εδώ εγώ παίζω με πετσέτα/παρεό ''kikou''!

Interior:Acapulco chairs.

Having a serious chair issue this summer. Τρελαίνομαι για αυτό το σχέδιο, μου θυμίζει τρελά κοχύλι-αχιβάδα!

Today on bibi and bambi: Beauty beer now!

Beauty beer now! 

Όταν οι θερμοκρασίες αγγίζουν τους 40 βαθμούς αυτό που χρειάζεστε είναι χαλαρότητα, αιθέρια υφάσματα, ενυδάτωση, ελαφρύ μακιγιάζ ή και καθόλου.. Είναι αλήθεια ότι το μαύρισμα μας ομορφαίνει, όλους ανεξαιρέτως αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί και αρκετά αρνητικά  στο δέρμα μας. Εγώ πραγματικά δεν αντέχω να κάθομαι κάτω από τον ήλιο περισσότερο από 10 λεπτά. Όλο το χρώμα το παίρνω καθώς βρίσκομαι μέσα στο νερό και κολυμπάω. Πρόσφατα δοκίμασα την ιταλική self tan Beer Cream από την LR Wonder Company! Mία tanning cream που χαρίζει στο δέρμα bronze χρώμα χωρίς προσπάθεια, ενισχύοντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα με  βαθιά ενυδάτωση βιταμίνης ε και shea butter. To άρωμα της αποτελεί hghlight καθώς μου θύμισε έντονα τη γνώριμη μυρωδιά του Calvin Klein με το''Eternity''.

Δείτε το προϊόν εδώ

Summer Nights!

Hats


Tα καπέλα και παλιά αθηναϊκά πιλοποιία


Μust αξεσουάρ για το καλοκαίρι όχι μόνο για την πρακτική του πλευρά αλλά φυσικά και για την αισθητική  του.Το καπέλο ότι τύπου, υλικό και μέγεθος και αν επιλέξετε θα σας φανεί είναι απαραίτητο είτε για να διαβάσετε ένα βιβλίο άνετα στη παραλία έιτε να στρολλάρετε με το σορτς και το μαγιό σας στα πλακόστρωτα του νησιού. Φέτος μέσα στο τοπ 4 προστείθεται το τύπου τέννις, το ψάθινο ή πλεκτό στρογγυλεμένο με το γείσο και τη κορδέλα ενώ κονταροχτυπιούνται στη πρωτιά το κλασσικό πάναμα μαζί με το υφασμάτινο μεγάλο ρετρό.

Το τι σας ταιριάζει καλύτερα θα το δείτε εσείς στο καθρέφτη εκείνη τη στιγμή, εγώ μπορώ μόνο να σας πάω στα πιο παλιά και ultra style  πιλοποιία της Αθήνας καθώς και σε κάποια new entry ελληνικά brands που συστήνονται με συλλογές από φανταστικά καπέλα.

Summer Classics


La Piscine (The Swimming Pool) is a 1969 Italian-French film directed by Jacques Deray.

COACHELLA

#PersonalStyle

Occasion: The last music concert of Summer!