Easter loves!

H Easter wish list μας είναι εδώ!

Βρείτε υπέροχα χειροποίητα δώρα από small business και ταλαντούχους δημιουργούς από Ελλάδα στο monadikospiti.gr. Με ιδιαίτερα έξυπνο concept που ακολουθεί τα σημεία των καιρών για value for money προτάσεις και όμορφα δώρα με twists που θα εντυπωσιάσουν όπου και αν τα προσφέρετε!

Spring Issue for Athens Voice official!

Μία ανοιξιάτικη λίστα που ναι..θα φέρει την Άνοιξη. Μόδα, ομορφιά,στυλ & τάσεις-όλα είναι εδώ για να ξεκινήσει μια υπέροχη σεζόν.
Stella McCartney 2015 backstage
Photo via Dazed.com
1. Κρόσσια-πολλά κρόσσια, σε φούστες, τζάκετς και τσάντες, λίγο hippie & λίγο 70s μαζί.

2. Καμπάνες και φαρδιά cropped  jeans είναι αυτό που θες, επιτέλους και ευτυχώς για να ξεκολλησουμε λίγο από τα ίσια και skinny. (ph.Gucci)

3. Μαλακά πλεκτά, conscious συλλογές από οργανικά βαμβάκια θα σας αγκαλιάσουν μαλακά from day to night. (ph.Stella McCartney)

4. Ένα αθλητικό Superga - πάνινο η υφασμάτινο uber stylish και πάντα επίκαιρο για όλες τις ηλικίες.

5. Luxury twist:αγοράστε ενα κομψό ζευγάρι σκουλαρίκια που θα σας ανανεώσει και θα φωτίσει το πρόσωπο σας! Ο Minas είναι πάντοτε μία κορυφαία επιλογή σε μικρά κομψοτεχνήματα αλλά και πιο minimal chic βραδινά. Minas:Εμ.Μπενάκη 8, Κηφισιά: 210-6233577

6. Άρωμα: αλλάξτε διάθεση και φρεσκάρετε την αύρα σας επιλέγοντας ένα λουλουδενιο και ολάνθιστο νέο άρωμα. Προτείνω το Florabotanica (άρωμα που κυκλοφορεί από το 2012) του οίκου Balenciaga, fresh, ελαφρύ και λουλουδάτο με νότες που φλερτάρουν με ροζ τριαντάφυλλα, άγρια μέντα, γαρύφαλο, πράσινα φύλλα και white amber.

6. Το κίτρινο του κρόκου θα γίνει ο πιο λατρεμένος σας σύμμαχος. Ένα φανταστικό και παρεξηγημένο χρώμα από την παλέτα της μόδας που η Chloe ανέλαβε φέτος να κάνει πρωταγωνιστή! Και να το αποτέλεσμα.!

7. Ενυδάτωστε το δέρμα σας. Ξεδιψάστε την επιδερμίδα σας με πλούσια body butter ιδιαίτερα μετά το μπάνιο για να δημιουργήσετε από τώρα καλές βάσεις για τη υφή του σώματός σας το καλοκαίρι.

8. Τα μακριά λαμπερά μαλλιά είναι must και φέτος και ιδιαίτερα αν είναι πιασμένα χαλαρά μισά-μισά. Αφήστε τα λυτά, κάνοντας συχνά βαθιές μάσκες ενυδάτωσης και βάλτε serum ή μετάξι στις άκρες ακόμα συχνότερα.

xx
Instagram @elforell

B.

Balenciaga B.

art and fashion

Astra!

MINAS
Photo by PanagiotisPh for elforelegantlife.
Where MINAS Kifissia, Em. Benaki 8 tel. +30210 6233577

Rodin LLC

Beauty





Visit the heaven here:website 

Rodin Olio Lusso for face!

MINAS STUDIO


LV

LV MONOGRAMS are back in the game!
Just Love them!

Τριφύλλια, κλειδαριές, κλειδάκια, λουκέτα, L & V μονογράμματα ξανά στο προσκήνιο για το γαλλικό οίκο, με τελευταία τη συλλογή που λάνσαρε πριν 2 βδομάδεςστο Παρίσι με τα κοσμήματα να πρωταγωνιστούν. Επιστροφή και για το ultra chic βραχιόλι στον αστράγαλο!

THE SPIRIT OF TRAVEL.



St.Patrick"s Day

Romantism

#Chloe Girls



Sports couture.

V i o n n e t

A whiter shade of pale




SS 2015

9 to 5 backpack girl!